Activiteiten

Clubkampioenen gehuldigd bij HV de Cannenburgh!

Clubkampioenen 2023

GROEN KAMPIOEN PONY’S: Yinte Pannekoek met Cheetah Vanity
DRESSUURKAMPIOEN PONY’S: Isa Harleman met Majos Cannon
DRESSUURKAMPIOEN PAARDEN: Christel Jansen van der Sligte met Hazzle Woods

SPRINGKAMPIOEN PONY’S: Jildau Bonekamp met Myles
SPRINGKAMPIOEN PAARDEN: Arjan Bonekamp met Heinz

ALLROUND KAMPIOEN PONY’S: Isa Harleman met Black Jack
ALLROUND KAMPIOEN PAARDEN: Arjan Bonekamp met Heinz

Clubkampioenschappen op 30 september

Heb jij je al opgegeven voor de komende clubkampioenschappen op de vereniging?
De inschrijvingen voor de dressuur en het springen stromen al lekker binnen, maar er kunnen er altijd nog veel meer bij!
Je kunt je aanmelden bij Christel Jansen voor deelname ….en wil je na afloop lekker genieten van de BBQ, stuur dan een berichtje naar de penningmeester/Susanne Tonino.
Zien we je de 30ste?

Geslaagde dressuurclinic met Bart Bax
bij HV de Cannenburgh op 27 mei

Zaterdag 27 mei jl. hielden we op onze vereniging een dressuurclinic met Bart Bax. Bart is succesvol grand prix ruiter en tevens jurylid en regiotrainer bij het KNHS talentenplan. Mooi moment voor onze leden om weer nieuwe kennis en instructie op te doen bij Bart. Maar liefst 16 deelnemers hadden zich voor deze clinic aangemeld. Het werd een mooi en afwisselend programma doordat ruiters van verschillende niveau’s samen reden.

Bart nam ruim de tijd om iedere combinatie naar een hoger niveau te tillen. Daarbij werden veel waardevolle tips gedeeld en in de praktijk gebracht. Leuk om te zien dat het vaak ook direct zijn uitwerking heeft op zowel ruiter als paard/pony. Ook het aanwezig publiek was erg enthousiast. Er is weer veel geleerd die dag en iedereen was erg gedreven om het beste uit zichzelf te halen. Veel gehoord commentaar was dan ook “Voor herhaling vatbaar.”

Wil jij ook een keer een clinic meerijden, laat het de activiteitencommissie vooral weten via een mailtje naar penningmeesterhvc@gmail.com.
Alle suggesties zijn welkom.