Aanmelden nieuwe leden

Lidmaatschap

De Hippische Vereniging de Cannenburgh kent verschillende soorten lidmaatschappen: de basis is het gebruik van de accommodatie, daarbovenop kan er gekozen worden voor wekelijkse instructie. Voor de jongste leden is er het BIXIE lidmaatschap: dit bevat de lessen zonder verder gebruik van de accommodatie. Alle leden verplichten zich door het lidmaatschap om vrijwilligerswerk te verrichten.

Alle rijdende leden krijgen jaarlijks een kaartje met consumptiebonnen a 25 euro, de waarde bedraagt 30 euro en de bonnen zijn te besteden in de kantine tijdens de wedstrijden, clinics etc en na/tijdens de lessen

De contributie aan de vereniging wordt per half kalenderjaar aangerekend. De incasso gaat per jaar of per kwartaal al naar gelang de voorkeur van het lid.

Bij aanmelden van een nieuw lid tot 1 juli is de gehele contributie over dat jaar verschuldigd, na 1 juli is dit de helft.

Bij opzegging voor 1 juli wordt is helft van de contributie voor een jaar verschuldigd, na 1 juli is de gehele contributie over dat jaar verschuldigd.

Opzeggingen dienen voor 1 juli dan wel voor 15 november bij de penningmeester te zijn, dit laatste i.v.m. de kosten KNHS, afmelden kan per mail.

Kosten KNHS worden door de KNHS geïnd dit jaar is dat: 29,50

Basislidmaatschap

200 euro per jaar

Gebruik accommodatie

BIXIE lidmaatschap

150 euro per jaar
circa 44 lessen per jaar, groeps-les 4-6 ruiters

Geen basislidmaatschap nodig

Instructie

100 euro per jaar
circa 44 lessen per jaar, groeps-les 4-6 ruiters

dressuur en springen

Basislidmaatschap nodig

Niet-rijdend lid

60 euro per jaar

Startkaartlid

60 euro per jaar

Donateur

80 euro

Aanmelden nieuwe leden

Vul het formulier in om je aan te melden, bij vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met de penningmeester Susanne Tonino: 06-11395949 of via email: penningmeesterhvc@gmail.com

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met het huishoudelijk reglement en het verrichten van vrijwilligerswerk voor de vereniging (nvt bij startkaartlidmaatschap)

De kosten van de KNHS worden door de KNHS geïnd
De indeling van de taken gaat in overleg