Lesindeling

Lessen

Er wordt wekelijks les gegeven op de woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op maandag. Op woensdag- en vrijdagavond geeft Diana Boom les. Op donderdagavond wordt er les gegeven door Ellen Lambers. De lessen kosten 95 euro per jaar en er zitten 4-6 ruiters/amazones in een les. De lessen zijn afwisselend dressuur en springen al naar gelang de groep dit wil. Voor de (fanatiekere) springruiters worden er bij voldoende animo extra springlessen georganiseerd. Deze worden om de week op maandagavond gegeven door Pieter Siemerink. Hiervan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers.

Diana Boom

Instructie dressuur en springen

Ellen Lambers

Instructie dressuur en springen

Pieter Siemerink

Instructie Springen

Ik ben Diana Boom en woonachtig in Vaassen. 
Ik heb met verschillende paarden in de dressuur op Z niveau en Subtop gereden. In het verleden ben ik ook actief geweest in de spring sport.
Ik vind het belangrijk met de lessen dat de basis goed is en het paard in zijn waarde wordt gelaten en iedereen met een fijn gevoel weer naar huis gaat.

Ik ben Ellen Lambers en geef met veel plezier les op de donderdagavond. Ik heb een eigen dressuurstal in Emst: ‘EL Dressage’, waar ik onze dressuurpaarden train, bijna allemaal eigen gefokte paarden. Op dit moment rij ik paarden op verschillende niveaus, van 3 jaar t/m een paard in de Lichte Tour. Ook heb ik vaak wat pony’s in opleiding en geef ik veel lessen bij ons op stal of op locatie.

Ik ben Pieter Siemerink en al jarenlang werkzaam in de paardensport, zowel dressuur als springen. Ik ben betrokken bij het AERES Hippisch onderwijs, examinator bij de KNHS- opleiding en docent juryopleiding. Tevens ben ik instructeur bij verschillende verenigingen en manegebedrijven