Wedstrijd uitslagen

Op vrijdag 23 september kwam Christel Jansen van der Sligte aan de start tijdens de welbekende Bonfix Competitie in Wezep. In de klasse Z1 dressuur reed ze met haar paard Hazzle Woods met twee mooie proeven naar maar liefst 224,5 en 230,5 punten en mochten ze ook nog een 2e prijs mee naar huis nemen!🏆

Liz ten Have startte zaterdag 24 september op de New Forest dag in Ermelo. Met haar pony Koetsiershoeve Perfection of Glory behaalde ze in de klasse B dressuur cat. A/B twee maal de 1e prijs met maar liefst 198 en 200,5 punten!Vorig weekend reed ze op zondag 18 september met haar andere pony Pixel mee met de tripalon Bussloo. Daar werden ze heel knap 2e met 191 punten in de klasse L1 dressuur!🏆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.